Utbildning

Truckutbildningar och kurser i travers, mobila arbetsplattformar och fallskydd

Dags att utbilda sig?

Vi håller små grupper så alla har tid att ställa frågor och få de besvarade. Alla våra utbildningar håller mycket hög kvalitet. Vi ger dig gott om tid, modern utrustning och ett personligt engagemang.

Utbildning är nyckeln till en säker arbetsmiljö. Vi på Ekmans maskin genomför både företagsanpassad och privat utbildning för de flesta typer av truckar, skylift, saxlift, travers, arbetsplatformar och fallskydd. Alla utbildare är certifierade och utbildningarna sker i lugnt tempo i små grupper.

Har ni svårt att ta er till Linköping eller Skövde? Inga problem, våra utbildningar går även att få som skräddarsydda utbildningar över hela landet. Kontakta utbildningsansvarig Magnus Gunnarsson.

Magnus Gunnarsson

Utbildningsansvarig
Godkänd instruktör TYA TLP 10

Våra kurser och utbildningar

För att bli truckförare behöver du en godkänd truckförarutbildning. Utbildade truckförare minskar antalet truckolyckor och främja en effektiv produktion.

Utbildningen för alla som använder mobila arbetsplattformar, samt arbetsledare och skyddsombud för planering av arbete med och runt liftar.

Utbildning för hantering av travers eller telfers oberoende av last, samt för arbetsledare och skyddsombud som ska kunna planera arbetet med och runt lyftanordningarna.

En fallskyddsutbildning ger dig kunskaper i hur du på ett säkert sätt jobbar på hög höjd.

Kontakta utbildningsansvarig

Vill du anmäla dig till någon av våra kurser?

Eller vill du veta mer om hur vi kan skräddarsy utbildningar hos er? Kontakta vår utbildningsansvariga Magnus Gunnarsson för mer information.

Magnus Gunnarsson

Utbildningsansvarig
Godkänd instruktör TYA TLP 10