Utbildning

Mobila arbetsplattformar

Skylift, saxlift och bomlift. Vi erbjuder liftutbildning som ger heltäckande behörighet till de vanligast förekommande lifttyperna A1,3, B1,3. Teoridelen kan göras digitalt eller instruktörsledd vilket som passar kunden bäst. Praktik hos oss eller i de flesta fall ute hos kunden.

Ring för ytterligare information.

Liftutbildning när du vill

Vi hjälper dig får rätt utbildning för dina medarbetare, efter era förutsättningar, förhållanden och maskiner. Vi har alltid en kurs som passar dig eftersom vi håller kurser regelbundet. Vi kan lägga kursen när det passar dig bäst, dagtid eller kväll, allt för att ni ska slippa produktionsstopp. För privatister sker liftutbildningen vid våra kontor i Linköping och Skövde.

Kontakta utbildningsansvarig

Vill du anmäla dig till någon av våra kurser?

Eller vill du veta mer om hur vi kan skräddarsy utbildningar hos er? Kontakta vår utbildningsansvariga Magnus Gunnarsson för mer information.

Magnus Gunnarsson

Utbildningsansvarig
Godkänd instruktör TYA TLP 10

Våra andra utbildningar

För att bli truckförare behöver du en godkänd truckförarutbildning. Utbildade truckförare minskar antalet truckolyckor och främja en effektiv produktion.

Utbildning för hantering av travers eller telfers oberoende av last, samt för arbetsledare och skyddsombud som ska kunna planera arbetet med och runt lyftanordningarna.

En fallskyddsutbildning ger dig kunskaper i hur du på ett säkert sätt jobbar på hög höjd.